Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

ข่าวประชาสัมพันธ์ 2556

ดูแฟ้มข่าวประชาสัมพันธ์ของเราเพื่อรับทราบเรื่องราวข่าวสารของดีแอลตั้งแต่ปี 2556
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ประเทศไทยเปิดเซอร์วิสพอยด์แห่งที่ 43 ในประเทศ ซึ่งตั้งอยู่ในศูนย์การค้าลา วิลล่า อารีย์ ห่างจากสถานีรถไฟฟ้าบีทีเอส อารีย์เพียง 20 เมตร โดยจะเปิดทำการทุกวันตลอด 7 วันต่อสัปดาห์ ตั้งเป้าจับกลุ่มนักท่องเที่ยวและผู้ค้ารายย่อยชาวไทยที่อยู่ในพื้นที่ดังกล่าว...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล ผู้นำระดับโลกในธุรกิจลอจิสติกส์และขนส่งด่วนระหว่างประเทศ ร่วมกับรักบี้ เวิลด์ คัพ ลิมิเต็ด (Rugby World Cup Limited : RWCL) ประกาศว่า ดีเอชแอลจะเป็นพันธมิตรด้านลอจิสติกส์อย่างเป็นทางการของการแข่งขันรักบี้ เวิลด์ คัพ 2015 (Rugby World Cup 2015) การเป็นพันธมิตรครั้งนี้ทำให้ดีเอชแอลมีบทบาทเป็นผู้ให้บริการลอจิสติกส์ให้แก่หนึ่งในการแข่งขันกีฬานานาชาติที่ยิ่งใหญ่ที่สุดของโลก...
เพิ่มเติม
ดอยช์ โพสต์ ดีเอชแอล กลุ่มบริษัทลอจิสติกส์และขนส่งชั้นนำของโลก ส่งทีมรับมือภัยพิบัติ (Disaster Response Team) หรือดีอาร์ทีชุดแรกไปยังพื้นที่ทางตอนกลางของประเทศฟิลิปปินส์ ที่ได้รับความเสียหายจากการถล่มของพายุไต้ฝุ่น "ไห่เยี่ยน" ขนาดยักษ์ โดยทีมรับมือภัยพิบัติของดีเอชแอลจะให้ความช่วยเหลือด้านบริการลอจิสติกส์ภาคพื้นดิน...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ เป็นบริษัทเดียวที่ได้รับรางวัลเกียรติยศสูงสุดในงาน Supply Chain Asia Awards โดยเจอร์รี่ ชู ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส เอเชียแปซิฟิกได้รับรางวัลหอเกียรติยศ (Hall of Fame) ซึ่งเป็นรางวัลสูงสุดของงานดังกล่าว...
เพิ่มเติม
มนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ฉลองแชมป์พรีเมียร์ลีกสมัยที่ 20 ประกาศผนึกกำลังกับดีเอชแอล พันธมิตรผู้ให้บริการลอจิสติกส์อย่างเป็นทางการ จัดทำโครงการ United Trophy Tour, delivered to the world by DHL โดยดีเอชแอล ผู้เชี่ยวชาญด้านลอจิสติกส์จะเป็นผู้ลำเลียงและขนส่งถ้วยพรีเมียร์ลีก...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ ตอกย้ำบทบาทสำคัญในการเป็นผู้ทำงานอยู่เบื้องหลังวงการแฟชั่น ด้วยการเป็นผู้สนับสนุนด้านลอจิสติกส์อย่างเป็นทางการของงานสยาม พารากอน บางกอก อินเตอร์เนชั่นแนล แฟชั่น วีค 2013 ที่กำหนดจะมีขึ้นที่พาร์ค...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ เพิ่ม ความสะดวกและคล่องตัวให้แก่ผู้ใช้พอร์ทัล MyDHL เปิดรับชำระค่าบริการผ่านบัตรเครดิต และมอบส่วนลดค่าบริการ 30% สำหรับธุรกิจเอสเอ็มอีไทย MyDHL คือ พอร์ทัลหรือเว็บไซต์ที่รวมโซลูชั่นการขนส่งทั้งหมดของดีเอชแอลเข้าไว้ด้วยกัน...
เพิ่มเติม
เคน อัลเลน ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส กล่าวว่า “การปรับขึ้นอัตราค่าบริการทุกปีของบริษัท มีจุดมุ่งหมายเพื่อส่งเสริมและสนับสนุนลูกค้าให้ได้รับความคุ้มค่าสูงสุด มีแต้มต่อในการแข่งขันมากที่สุด และประกอบธุรกิจได้อย่างยั่งยืนที่สุด ซึ่งเป็นสิ่งที่ดีเอชแอล...
เพิ่มเติม
ทั้งนี้ ตลอดระยะเวลา 10 วันที่ผ่านมา พนักงานของดีเอชแอลทั่วภูมิภาคเอเชียแปซิฟิก ตะวันออกกลาง และแอฟริกา พร้อมด้วยพันธมิตรทางธุรกิจและลูกค้า ได้ผนึกกำลังเป็นอาสาสมัครสร้างสรรค์กิจกรรมตอบแทนสังคมในรูปแบบที่หลากหลายไปทั่วภูมิภาค โดยในปี 2555 ที่ผ่านมา กิจกรรมวันดีเอชแอล...
เพิ่มเติม
ยาสมิน อลาดาด คาน รองกรรมการผู้จัดการอาวุโส ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ กล่าวว่า “ดีเอชแอลสานต่อปณิธานมุ่งลงทุนขยายระบบโครงสร้างพื้นฐานกายภาพในไทย ด้วยเงินลงทุน 180 ล้านบาท เพื่อเพิ่มศักยภาพในการดำเนินงานให้มีประสิทธิภาพสูงสุด และช่วยลูกค้า...
เพิ่มเติม
ชนัญญารักษ์ เพ็ชร์รัตน์ กรรมการผู้จัดการ ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ประเทศไทยและภาคพื้นอินโดจีน กล่าวว่า “ดีเอชแอลมีปณิธานมุ่งช่วยเหลือและส่งเสริมการศึกษาให้แก่เยาวชนไทย เพื่อให้เติบโตเป็นพลเมือง ที่เปี่ยมคุณภาพของประเทศชาติต่อไปในภายภาคหน้า เรารู้สึกยินดีเป็นอย่างยิ่งที่ได้ร่วมเป็นส่วนหนึ่งของ...
เพิ่มเติม
แฟรงค์ แอพเพล ประธานคณะกรรมการฝ่ายบริหารและประธานเจ้าหน้าที่บริหาร (CEO) ดอยช์ โพสต์ ดีเอชแอล กล่าวในพิธีเปิดศูนย์ฯ ดังกล่าวว่า “การเปิดศูนย์กระจายสินค้าที่สนามบินซีวีจีดังกล่าว นับเป็น อีกหนึ่งความสำเร็จของดีเอชแอลที่มุ่งขยายเครือข่ายการขนส่งด่วนระหว่างประเทศมาอย่างต่อเนื่อง...
เพิ่มเติม
เจอร์รี่ ชู (Jerry Hsu) ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส เอเชียแปซิฟิก กล่าวว่า “บริการจากดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส เป็นที่ต้องการมากขึ้นในเอเชียแปซิฟิก ในปีที่ผ่านมามีปริมาณการขนส่งสินค้าเพิ่มขึ้นเป็นจำนวนตัวเลขสองหลัก แต่โดยรวมเรายังสามารถบริหารจัดการคาร์บอนให้ลดลงได้ถึง...
เพิ่มเติม
แอพเพล กล่าวถึงข้อตกลงการเปิดเขตการค้าเสรีดังกล่าวว่าหากบรรลุผลสำเร็จจะทำให้ภูมิภาคยุโรปและสหรัฐอเมริกาเติบโตเพิ่มขึ้นไม่ต่ำกว่าร้อยละ 1 ทั้งยังจะช่วยสร้างความเคลื่อนไหวใหม่ๆ ในอุตสาหกรรมและ ภาคส่วนต่างๆ แต่แอพเพลได้ให้ข้อสังเกตไว้ด้วยว่าการเปิดเขตการค้าเสรีดังกล่าวจะก่อให้เกิดความท้าทาย...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศเปิด “ดีเอชแอล เซอร์วิสพอยต์แห่งใหม่” ที่ซอยทองหล่อในใจกลางของกรุงเทพมหานคร อัดแน่นด้วยสิ่งอำนวยความสะดวกที่พร้อมให้บริการอย่างครบครัน โดยเป็นเซอร์วิสพอยต์แห่งที่ 2 ที่เปิดให้บริการในกรุงเทพฯ ภายในระยะเวลาเพียง...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล ผู้ให้บริการลอจิสติกส์ชั้นนำระดับโลก คว้า 7 รางวัลเด่น ในการประกวด Reader’s Digest Trusted Brand Award ประจำปี 2556 ซึ่งได้แก่ รางวัลโกลด์อวอร์ด สาขา “บริการขนส่งทางอากาศ/รับส่งพัสดุภัณฑ์” ดีเด่นแห่งภูมิภาคเอเชีย ซึ่งเป็นรางวัลที่ดีเอชแอลได้รับติดต่อกันมาถึง...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ในเครือของดอยช์ โพสต์ ดีเอชแอล ประกาศให้โครงการ Certified International Specialist (CIS) ใหม่ ซึ่งได้รับรางวัลดีเด่นทางด้านการจัดอบรมและพัฒนาคุณภาพพนักงาน เป็นหนึ่งในปัจจัยหลักที่ขับเคลื่อนการดำเนินงานทั่วโลกของดีเอชแอลให้มี ประสิทธิผลเพิ่มขึ้น...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล จัดทำดัชนีการเชื่อมโยงข้ามชาติระดับโลกครั้งที่ 2 เผย “ไทย” มีการเชื่อมโยงข้ามชาติระดับโลกทั้งหมดเพิ่มขึ้นอย่างต่อเนื่องจากปี 2548 จนถึงปี 2554 โดยไต่ขึ้นจากอันดับที่ 20 ในปี 2554 สู่อันดับที่ 15 ในปี 2555 ทั้งยังติดอันดับที่ 17 ด้านความเชื่อมโยงในวงกว้าง...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล เอ๊กซ์เพรส ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศเปิด “ดีเอชแอล เซอร์วิสพอยต์แห่งใหม่” ที่ถนนข้าวสาร กรุงเทพฯ ทั้งนี้ การเปิดเซอร์วิสพอยต์แห่งใหม่ดังกล่าวนับเป็นเซอร์วิสพอยต์แห่งที่ 39 จากเดิมที่มีอยู่ทั้งหมด 38 แห่งทั่วประเทศ ภายใต้แผนการลงทุนมูลค่า...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล ผู้ให้บริการลอจิสติกส์ชั้นนำระดับโลก คว้า 3 รางวัลดีเด่นจากการประกวด Asian Freight & Supply Chain Awards (AFSCA) ครั้งที่ 27 ซึ่งจัดขึ้นในกรุงปักกิ่ง ประเทศจีน สำหรับ 3 รางวัลโดดเด่นดังกล่าว ได้แก่ รางวัลผู้ให้บริการขนส่งด่วนยอดเยี่ยม (Best Express...
เพิ่มเติม
ดีเอชแอล ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศขึ้นแท่น “นายจ้างดีเด่นแห่งภูมิภาคเอเชียแปซิฟิก” สำหรับธุรกิจขนส่งด่วน จากการสำรวจของเอออน ฮิววิท ผู้นำระดับโลกด้านการให้คำปรึกษาเกี่ยวกับการบริหารงานบุคคล และบริการเอ้าท์ซอร์สซิ่ง นอกจากได้รับ เสนอชื่อสำหรับรางวัลนายจ้างดีเด่นในระดับภูมิภาคแล้ว...
เพิ่มเติม
ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ ฉลองครบรอบ 40 ปีของการสร้างความเป็นเลิศทางด้านบริการและครองความเป็นผู้นำในตลาดขนส่งด่วนไทยมาอย่างต่อเนื่อง ประกาศจัดกิจกรรมฉลองตลอดปี 2556 ประเดิมด้วยการจัดงานเลี้ยงอาหารค่ำพร้อมด้วยเสียงเพลงอันไพเราะจากการบรรเลงของวงดนตรีชื่อดังให้แก่ลูกค้ากว่า...
เพิ่มเติม
ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ ได้รับใบรับรอง ISO 9001: 2008 ซึ่งเป็นมาตรฐานระดับโลกในการยืนยันว่าดีเอชแอล ได้ดำเนินงาน ตามมาตรฐานของ ISO ด้านระบบบริหารงานคุณภาพในทุกส่วนของการให้บริการทั่วโลก โดยสำนักงาน แต่ละแห่งของดีเอชแอลในสหรัฐอเมริกา เอเชียแปซิฟิกและยุโรป...
เพิ่มเติม
ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศและบริษัทที่มีการดำเนินงานในประเทศต่างๆ มากที่สุดในโลก ตอกย้ำ “ความเป็นองค์กรที่น่าทำงานด้วย (Employer of Choice)” อีกครั้ง ด้วยการคว้ารางวัล “ภาวะผู้นำยอดเยี่ยม” (Distinction in Leadership) ในงาน HR Distinction Awards...
เพิ่มเติม
ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ คว้า 3 รางวัลยอดเยี่ยมจากการประกวดคอลล์เซ็นเตอร์อวอร์ดประจำปี 2555 (Call Center Award 2012) ซึ่งจัดโดยสมาคมนักการตลาดแบบตรงไทยเมื่อเร็วๆ นี้
เพิ่มเติม
ผู้นำระดับโลกในธุรกิจขนส่งด่วนระหว่างประเทศ ประกาศข้อตกลงการเป็นพันธมิตรร่วมกับธนาคารกสิกรไทย (หรือเคแบงก์) และวีซ่า ประเทศไทย มอบส่วนลดค่าบริการ ร้อยละ 30 ให้แก่ลูกค้าเอสเอ็มอีที่ลงทะเบียนสมัครเป็นผู้ถือบัตรเครดิตของธนาคารกสิกรไทยที่จัดทำขึ้นใหม่สำหรับผู้ประกอบการเอสเอ็มอีโดยเฉพาะ...
เพิ่มเติม
Published by the innovation team at DHL Customer Solutions & Innovation, the report focuses on three areas of application for data analysis by logistics companies and other industries: operational efficiency, customer experience and new business models.
more
The quality seal internationally recognizes brands that have proven their commitment to the practice and communication of environmental sustainability internally and externally in a way that is both transparent and verifiable.
more
Dummy
In a carbon copy of his dominant performance in 2012, Vettel triumphed in both the 2013 FIA Formula One World Championship™ for Drivers and the DHL Fastest Lap Award 2013.
more
They will help with on-the-ground airport logistics by setting up a warehouse to help sort relief goods.
more
Dummy
Despite a slight decline in revenues, Deutsche Post DHL boosted its earnings once again in the third quarter of 2013.
more
Dummy
In the UK, DHL introduced 63 new dual-fuel trucks that run on diesel and natural gas.
more
Dummy
DHL and Rugby World Cup Limited (RWCL) today announced that DHL will be Official Logistics Partner of Rugby World Cup 2015. The partnership will see DHL assume responsibility for the logistics for one of the biggest international sporting events, which will...
more
Dummy
Teach For The Philippines is an official network partner of Teach For All which Deutsche Post DHL has been supporting since 2010.
more
Dummy
The training will take place from October 7 -10 and will prepare airport personnel and infrastructure for the special logistical challenges that accompany natural disasters.
more
Dummy
From October 1 onward, customers are able to see the carbon footprint of their shipments within DHL’s web based services ‘DHLi Public Tracking’ and ‘Active Tracing’.
more
Dummy
The introduction of a 4th sorting loop, at a total investment of 10 million Euros, will increase the capacity of the automated flyer sorter by over 20% to over 43 000 flyers per hour.
more
Dummy
The new Championship features single-seater open-wheel cars powered exclusively by electric energy.
more
Dummy
As of this year, the program is no longer limited to projects during the main “Global Volunteer Day” event, which is scheduled to take place between September 5th and 15th, 2013  employees can now include their volunteer activities carried out throughout the...
more
Dummy
Acting as a main sponsor, Deutsche Post has stood by the side of the Beethovenfest’s organizers for 10 years now. The company has also pledged to provide further financial support to the festive for the next two years.
more
Dummy
Revenues produced by the Group totaled EUR 13.6 billion between April and June.
more
Dummy
The subsidiaries nugg.ad, intelliAd and optivo will continue to cover the attractive display, search and e-mail marketing channels.
more
The subsidiaries nugg.ad, intelliAd and optivo will continue to cover the attractive display, search and e-mail marketing channels.
more
Yesterday in Peru, the company signed an agreement with SOS Children’s Villages to develop employment training programs for Peruvian youth living in SOS Children’s Villages.
more
Dummy
This expands the Bonn-based company's portfolio in the online advertising market to include the attractive technological field of email marketing.
more
Dummy
For 2013, DHL Freight has evaluated all transport related emissions for the renowned orchestra’s concerts in Bayreuth, Toblach, Ljubljana, Salzburg, London, Paris and Vienna.
more
Dummy
Once the new shops are in operation, Deutsche Post DHL will have more than 50,000 parcel drop-off points across the country, and the company can be found by customers everywhere.
more
Dummy
The enhanced collaboration between Deutsche Post DHL and Teach For All will help establish three new country partnerships, including one with Teach For The Philippines starting in 2013.
more
During the award presentation, the head of the world’s leading mail and logistics group called once again for a free-trade zone between the European Union and the United States to be quickly put in place.
more
Dummy
Board Member for Personnel Angela Titzrath: “The diversity of our workforce benefits the company and fuels our innovativeness” People from more than 150 nations work hand in hand every day in Germany Diversity management is strategically important...
more
Dummy
By 2020, the Group intends to improve its CO2 emissions by 30 percent compared with the base level from 2007. The GoGreen environmental program is a permanent component of the company’s strategy, and the results of this work are reflected in such areas as the...
more
Dummy
At the Annual General Meeting, Deutsche Post DHL CEO Frank Appel confirmed the Group’s targets for 2013 as well as the company’s mid-term outlook.
more
Dummy
Shareholders with 99.94 percent of the company's share capital present at the AGM resolved, among other issues, to pay a dividend of €0.70 per share.
more
The Group has been an active partner of the Red Cross blood donation programme for 54 years.
more
Dummy
In an initial phase, 79 vehicles will be put into service by the end of the year in Bonn and the surrounding area for the parcel delivery and the combined mail and parcel delivery.
more
The DHL Australia 2013 Lions Tour further strengthens the company’s extensive portfolio of rugby partnerships around the world.
more
Dummy
In a business environment characterized by persistent economic challenges, the world’s leading postal and logistics group increased revenues by 0.6 percent to EUR 13.4 billion in the first three months of the year compared with the same period last year.
more
The report covers the Group’s core “Living Responsibility” programs – GoGreen, GoHelp, and GoTeach – as well as issues and topics relating to Human Resources and health within the Group.
more
Dummy
Volvo was honored for the most innovative customer solution, whereas Harald Lemke from Deutsche Post DHL’s MAIL division won the award in the category most innovative employee.
more
Dummy
Two of the highlights presented at the event are a Hands-On-Lab that allows visitors a glimpse into the logistics world of innovation and the Logistics Trend Radar, a dynamic tool that visualizes trends within the industry from different angles.
more
Dummy
The award pays tribute to the most significant scientific, technical, business and intellectual innovations and was presented for the 32nd time during a festive event.
more
Dummy
By minimising fuel requirements, the efficient wood-burning stoves utilised in the initiative reduce CO2 emissions by up to 80 per cent compared to traditional cooking methods.
more
Dummy
Group revenues increased 5.1 percent to EUR 55.5 billion during the 12-month period.
more
Dummy
Under the new name “Delivered.” the publication spans 40 pages and offers a new design and content, bringing its readers a comprehensive and convenient overview on current logistic topics and developments.
more
The global leader in mail and logistics will be offering a total of 2,160 apprenticeships and work-study positions across 22 vocational fields and 17 specialties.
more
But in a recent project by Georgia Tech’s Supply Chain & Logistics Institute in the US, students discovered that DHL Express, the world leader in international express delivery, is right behind Santa and his elves when it comes to delivering shipments quickly...
more
This brings the total number of TAPA ‘A’ certified facilities in the DHL global network to 242 and consolidates the company’s position as the express industry leader in the number of TAPA certified facilities.
more
Dummy
The company plans to invest EUR 150 million to construct additional warehousing, sorting and office facilities with a territory of approximately 44 000m².
more
Dummy
The latest recognition, the Yahoo! Emotive Brand Award in Hong Kong, brings the total number of external honors won by DHL Express since January 2013 to 163 in more than 48 markets. Of these, 25 awards have been won for Human Resources related achievements....
more
Dummy
Deutsche Post DHL CEO, Frank Appel, and the Chilean Minister of Economy, Felix De Vicente, presided over the opening ceremony.
more
Dummy
In June, at the company’s third annual global technology conference in Shanghai, China, over 250 technology experts from a broad range of leading companies met to discuss the fast changing dynamics of the technology market.
more
Dummy
The event marks the culmination of a $105 million, four-year effort to enhance this facility to meet the growing international shipping demand of large multinational corporations as well as small business customers.
more
Dummy
In July 2012, DHL Express donated the services of its global express shipping network, delivering 30,000 Chicago-style deep-dish pizzas from Chicago, Illinois to U.S. troops serving in Kandahar, Bagram and Camp Bastion in Afghanistan.
more
Dummy
The introduction of additional wide-bodied aircraft to DHL’s global aviation network, coupled with adjustments to its intra-Asian connections, has opened up service benefits for customers on key trade lanes, particularly between the Americas and Asia. These...
more
Along with the DHL partner MGE Middle East General Enterprise L.L.C, the new facility represents an AED 100 million investment and will serve to enhance DHL’s competitive logistical performance due to its strategic location, state-of-the-art features and capabilities...
more
The certification confirms that DHL has met the requirements of the ISO standard for its Quality Management System across its worldwide operations.
more
TAPA ensures a best-in-class standardized and harmonized risk mitigation approach to minimize losses and risk within the supply chain.
more
DHL Express, the world leader in international express delivery and the world’s most international company, has received a further endorsement of its ‘Employer of Choice’ claim with external recognition of its Certified International Specialist (CIS) program....
more
Dummy
DHL Express Envelope ensures the door-to-door delivery of urgent non-dutiable shipments weighing up to 300 grams by the end of the next possible business day, in recyclable, environmentally friendly packaging.
more
Dummy
The macro-economic analysis and survey of 410 SME directors in G7 and BRICM¹ economies reveals that SMEs engaged in international markets are twice as likely to be successful as those that only operate domestically.
more
DHL Global Forwarding has renewed their master lease agreement with CSafe Global for a further three years after the success the company experienced within the first 18 months.
more
Dummy
According to a vote of European third-party logistics customers DHL was chosen best logistics service provider for the industry sectors Automotive, Hi-Tech & Electronics as well as Pharma/ Life Sciences/ Healthcare.
more
Dummy
The contract will run for five years. In contrast to previous years, DHL is now the sole logistics partner for the entire trade fair, reflecting the organizers’ desire for a long-term partnership.
more
Dummy
“I am very delighted to see Rajeev Singh-Molares taking over as CEO in Europe, Middle East and Africa. His sound expertise in transformation and change programs in combination with his in-depth knowledge in managing international growth markets made him first...
more
Dummy
Effective from October 22, 2013, she will be responsible for the worldwide expansion of DHL’s already solid base of business in this area and thus the overarching goal of becoming the number one project forwarder.
more
Dummy
The report shows that oil and gas businesses will require integrated suppliers that are able to support them with end-to-end supply chain solutions.
more
Dummy
Budapest Airport Business Park has provided a state-of-the-art facility, strategically located with easy access to highways and direct connection to the airport.
more
Dummy
As a result, DHL is once again the sole logistics partner of HSE24.
more
Dummy
The academy is a training program for the automotive industry and is aimed at manufacturers, suppliers and customers of DHL Global Forwarding Germany. The modular program has been developed in cooperation with BVL Campus, the educational institution of the German...
more
Dummy
DHL will provide freight management services for BP’s upstream business with DHL Global Forwarding covering the initial scope of work and providing inbound freight forwarding services to support BP’s global upstream operations and major capital projects.
more
Dummy
Logistics experts DHL will transport the Premier League trophy to 31 destinations across the globe over the coming months.
more
Dummy
“With our new portal, we are providing information that goes far beyond our own Group”, comments Silje Skogstad, Head of Global Media Relations at Deutsche Post DHL. “We want to use this innovative platform to map out those topics that drive the logistics sector...
more
Dummy
The new facility is located in Rícany-Jazlovice and serves as the new central hub for parcel shipments and as a regional depot for the area east of Prague and Central Bohemia. The inauguration was celebrated together with numerous customers, journalists and...
more
Dummy
Fashion Unleashed: supply chain innovation is everything is a report by Lisa Harrington, President of the lharrington group LLC, prepared in collaboration with DHL.
more
Dummy
Key improvements include increased information transparency and new design layout to improve ease of use.
more
Dummy
The seminar will be attended by more than 60 participants from local airport facilities and will take place from 9th to 13th of September 2013.
more
Dummy
With the pilot, individuals now have the opportunity to deliver packages with products ordered online directly to other end consumers.
more
The service also entails full end-to-end visibility and simple rate cards. Eurapid is available effective today and provides centrally steered direct connections between Europe’s major economic centers.
more
Dummy
Effective August 1, 2013, he will be responsible for the global development of DHL Freight’s customs business. Mr. Bernitt will report directly to Bernhard Wirth, Senior Vice President Operations, DHL Freight.
more
Dummy
Among other features, “DGF Cargo Mobile Tracking” shows users their shipping history and the status of their current shipments.
more
Dummy
The trade fair logistics specialist will remain responsible for all logistical processes at the exhibition hall – before, during and after events.
more
Dummy
GreenLink will consolidate DHL Freight’s current and future LLP accounts across the world, leveraging the expertise from dozens of customers on three continents.
more
Dummy
The facilities in Frankfurt, Stuttgart, Munich, Hamburg and Bremen were also audited by SQAS requirements.
more
Dummy
The so called Tworty Box enables a standard 40ft container to be created from two 20ft containers. The innovative solution helps ensure highly cost effective container management.
more
Dummy
The gorillas were transported 9,000 km, departing from the UK to Brussels, and flown in a specially equipped Boeing 767 to Lagos, Nigeria, and then onto Franceville, Gabon.
more
Dummy
The three-year agreement covers a logistics solution called “Fast Track”, which comprises worldwide distribution of critical spare parts, including Aircraft on Ground (AOG) support from five logistics hubs on four continents.
more
Dummy
Today’s supply chains must be ever more resilient and agile in order to survive the ‘butterfly effect’
more
Dummy
While most logistics companies focus on inbound to manufacturing and after sales logistics, DHL’s product comprises the entire go-to-market process.
more
Dummy
Compiled in a white paper by DHL Customer Solutions & Innovation based on current developments and megatrends, the report derives five key logistics implications and action needs for the industry: direct distribution to end consumers; increasing differentiation...
more
Dummy
The company will use its network of local distribution centers and additionally utilize electric vehicles for the delivery of spare parts in metropolises in Europe, Asia and Americas.
more
This global service is a new addition to DHL’s network of Life Sciences and Healthcare facilities and offers customers a transparent and a regulatory compliant platform enabling them to manage their temperature-sensitive shipments of pharmaceutical products...
more
Dummy
Daimler’s premium class flagship model air freighted under strictest secrecyDHL, the leading global logistics provider, has shipped the latest generation of the Mercedes S-Class to its international premiere on May 15, 2013 in Hamburg. Transported straight...
more
The new service now offers two routes that combine rail and road transportation: daily shipments from Shanghai via the trans-Siberian route in the North and a weekly departure from Chengdu through China’s West Corridor rail line.
more
These partners were selected from 300 transportation providers for playing a significant role in the success of DHL customers.
more
Dummy
The company has not only developed a wide-ranging program of consultancy and support services in the form of courses and workshops, but it also handles the inspection and securing of air cargo for clients.
more
Dummy
By adding the QEP Accreditation to its major stations, DHL’s network is further integrated with Envirotainer operational requirements - to ensure customers proper shipping of temperature-sensitive Life Sciences and Healthcare products.
more
Dummy
The two companies have been working together successfully since 2008 and are now looking to consolidate the partnership in the longer term.
more
Dummy
The facility covers 1,000 square metres and further enhances the available services for the Life Science and Healthcare industry in Spain and Southern Europe.
more
Dummy
For the six-day event, DHL Trade Fairs & Events – a Business Unit of DHL Freight – will be transporting machinery and material from a total of 51 countries and regions to the Exhibition Grounds in Leipzig.
more
Dummy
The new product allows racking supported double stacking in standard 40 foot containers, which reduces cargo damage.
more
Dummy
Autoliv China honored DHL for the innovative supply chain solution implemented which significantly improved overall logistics efficiency and reduced inventory holding costs.
more
Starting in April this year, DHL will manage product sourcing, filling and maintenance of vending machines, cash collection and spare parts.
more
Dummy
Effective March 1, 2013, Jeroen Eijsink will be responsible for the road and rail transport activities of DHL in Germany.
more
With a robust internal demand and a forecasted 5.2 percent compounded annual growth rate by 2020, it is a popular choice for many U.S. and international medical device manufacturers looking to set up production to serve the Mexico markets.
more
Dummy
The application is called DHL ACTIVEBOOKING and allows its users to enter and manage Europe-wide orders even when they’re not in the office.
more
Dummy
Through the use of barges, the company is able to reduce its CO2 emissions on these transport routes by 62 percent, thus making a further contribution to environmental protection.
more
Dummy
Particularly designed for the chemicals and beverages sectors, the DHL Flexitank overcomes the problems associated with ISO tank containers, IBC totes or drums and offers a more cost effective and environmentally friendly means of transporting liquid products....
more
Dummy
The contract, which was won as part of a competitive tender, will see DHL assume end-to-end responsibility for Panasonic’s UK supply chain, resulting in increased efficiency, improved services, reduced costs and greater visibility.
more
Dummy
There are no DHL Mail press releases at this time.
more